Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink
Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Konténer rendelés

 
Konténer rendelés

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Műanyag ablak Szombathely Vas megye

Műanyag ablak Szombathely Vas megye
Minden ember életében eljön az a pillanat, amikor szeretné felújítani a házát, és egy-két dolgot kicserélni rajta. A tökéletes nyílászáró kiválasztása is egy ilyen teendő, amit az esetek nagy többségében nemcsak 1-2 évig szeretnénk használni. Éppen ezért alaposan meg kell fontolni, hogy mit is válasszunk. Kétség kívül legjobb döntésnek a műanyag ablakok bizonyulnak. Miért minősül a műanyag ablak a legjobb választásnak?
 
Minden ember életében eljön az a pillanat, amikor szeretné felújítani a házát, és egy-két dolgot kicserélni rajta. A tökéletes nyílászáró kiválasztása is egy ilyen teendő, amit az esetek nagy többségében nemcsak 1-2 évig szeretnénk használni. Éppen ezért alaposan meg kell fontolni, hogy mit is válasszunk. Kétség kívül legjobb döntésnek a műanyag ablakok bizonyulnak.
 
A PVC ablakok előnyei

A műanyag ablakok energiahatékonyság szempontjából is tökéletes választásnak minősülnek. Az ablak kerete fontos szereppel bír azon a téren, hogy energia- és költséghatékony szigetelést biztosítson számunkra. Az alumínium és a fa ablakokhoz képest felső pontszámot kapnak a műanyag ablakok ezen a területen is. Remek szigetelő képességgel bírnak, ezáltal csökkentik az energia és a fűtés költségeit. Kiemelkedik ezek közül a passzívház szabványban lévő PVC ablakkeret, ami óriási energiamegtakarítással rendelkezik. A hármas üvegezésnek köszönhetően a passzív házablakok hatékonyak és nem költségesek. Ez a költséghatékonyság kimagaslónak minősül a műanyag ablak kereteinek piacán. A PVC ablakkeretek minőségét tekintve hosszú élettartamúak és ehhez képest kevésbé költségesek is. A fa keretek 20-30%-kal többe kerülnek a PVC kereteknél, az alumíniumból készültek pedig ennél is drágábbak. Utóbbi a legköltségesebb az ablakkeretek piacát tekintve, ami a releváns termékeket illeti.
 
A műanyag ablakok gondozása

A műanyag ablak költsége hosszútávon is remekül megtérül, ugyanis ez több, mint 50 évet jelent. Emellett magas az energiatakarékossága, illetve a karbantartása minimális. Ezeket a típusokat könnyedén tisztán tudjuk tartani, néhány tisztítószer és rongy segítségével rövid időn belül végeztünk is a takarításukkal. Nem kell festeni ezeket, cserélni az üveget bennük. A fából készült ablakoknál viszont teljesen más a helyzet, hiszen azokat kétévente üvegezni kell és legalább ötévente pedig festeni. A modern PVC szemcsék ellenállnak az időjárás okozta esetleges károknak, ezen felül még fényállók is. Ennek köszönhetően a műanyag ablakok kifejezetten tartósak, tehát gazdasági szempontból is mindenképp megéri ezt a típust választani a nyílászárók közül.
 
A PVC ablak tulajdonságai

Ezek a minőségi ablakok torzítás-állók és több funkcióval is rendelkeznek. Az ingatlan értékét tekintve a legjobb választás, hiszen 50 éves időtartammal bírnak. Éppen ezért, ha későbbiekben esetleg szeretnénk eladni az ingatlanunkat, akkor kiemelkedő szempontnak minősülnek ezek az ablakok, amiért cserébe pedig jutányos árat kérhetünk a vevőtől.       
Ezen túl a műanyag ablakok ökológiai szinten is kiválóan megfelelnek. Előfordulnak olyan termékek is, amelyek 100%-ban újra feldolgozhatók, ezért az erőforrás megtakarítás értelmében is remek választásnak számítanak. A világon lévő gáz-és olajkészletek 40%-a fűtésre és az épületek energiaellátására, míg műanyaggyártásra 4%-a van fordítva. Ezen belül a PVC gyártása csupán 1%-ot jelent.
Tehát az újrahasznosíthatóság, hosszú élettartam és a kismértékű szennyezés jellemzi a PVC ablakokat. A gyártási folyamathoz szükséges energia is jóval kevesebb, mint például a fa ablakok tekintetében.
Amennyiben nyílászárót szeretne vásárolni, mindenképp a műanyag ablakot ajánljuk, hiszen hosszú távon is ez a legjobb döntés! Nálunk pedig biztosan megtalálja a tökéletes és megbízható ablakot!

<-- Vissza a Műanyag ablak Szombathely Vas megye blog oldalra!

További cikkek