Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink
Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Konténer rendelés

 
Konténer rendelés

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Online vásárlási tippek, hogy segítsen, az online vásárlásban! Badacsonytördemic Veszprém megye

Online vásárlási tippek, hogy segítsen, az online vásárlásban! Badacsonytördemic Veszprém megye
Igaz, hogy pénzzel valószínűleg nem lehet szerelmet vásárolni. Pénzzel azonban minden más dolgot megvehetsz, amire szükséged van. Ha kevesebb pénzt szeretnél költeni ezekre a vásárlásokra, akkor el kell kezdened online vásárolni. Olvasd el ezeket a szemet gyönyörködtető trükköket és tippeket, hogy megtudd, hogyan spórolhatsz nagyot még ma.
  Online vásárlási tippek, hogy segítsen, az online vásárlásban! 

Igaz, hogy pénzzel valószínűleg nem lehet szerelmet vásárolni. Pénzzel azonban minden más dolgot megvehetsz, amire szükséged van. Ha kevesebb pénzt szeretnél költeni ezekre a vásárlásokra, akkor el kell kezdened online vásárolni. Olvasd el ezeket a szemet gyönyörködtető trükköket és tippeket, hogy megtudd, hogyan spórolhatsz nagyot még ma.

Kerüld a vásárlást olyan oldalakon, amelyeket nem ismersz, vagy amelyekről nincsenek online felhasználói vélemények. Nem számít, hogy mennyire szeretnéd megrendelni az áruikat, vagy milyen alacsonyak az áraik, egyszerűen nem tudhatod, mire vállalkozol. Tartogasd online vásárlási forintjaidat a jól ismert és megbízható oldalakra, amelyek biztonságban tartják az adataidat.

Egy nagyszerű tipp, hogy ne feledd, amikor online vásárláson gondolkodsz, hogy győződj meg arról, hogy az oldal legális. Nem szeretnéd, ha a hitelkártyaadataidat olyasvalakinek adnád meg, aki esetleg átverhet téged. Mindig nézd meg a webhelyet, hogy meg tudd állapítani, hogy az professzionális és biztonságos-e.

Ha élvezed a gyakori online vásárlás kényelmét, nagyon fontos, hogy folyamatosan változtasd az egyes fiókokhoz használt jelszavakat. Körülbelül hetente találj ki egy új jelszót a bankodhoz és közvetlenül a vásárlási oldalakhoz. A legerősebb jelszavakhoz használj elvont szavakat, számokkal és egyéb páratlan karakterekkel kombinálva.

Online vásárláskor inkább hitelkártyát használj, mint bankkártyát.. A hitelkártyák ugyanis a hitelképességén alapulnak, nem pedig azon, hogy mennyi pénz van a bankszámládon.. Ha egy internetes hacker megszerzi a banki adataidat, néhány órán belül teljesen tönkretehet téged.

Az online vásárlás remek módja annak, hogy megtaláld azokat a termékeket, amelyek a helyi üzletben már nincsenek raktáron. Ha például nem találsz egy bizonyos méretű farmernadrágot egy hozzád közeli üzletben, akkor megnézheted az üzlet weboldalán, hogy van-e elérhető, és elküldik-e neked.

Próbálj csak olyan cégeknél vásárolni online, amelyeket már ismersz. Valószínűleg egy olyan üzletnek, amelybe rendszeresen jársz, valószínűleg biztonságos weboldala van. Ha azonban olyan weboldalra mész, amelyet nem ismersz, akkor személyes adataidat, például a hitelkártya adataidat kockáztatod.

Online vásárláskor mindig mentsd el vagy nyomtasd ki a megrendelés visszaigazolásának egy példányát. Ha nincs nyomtatód, ezt az oldalt akár könyvjelzővel is megjelölheted. Ha valami történne, hasznos lesz, ha megvan a rendelés száma, a termék leírása, és a fizetési adatok.

Vigyázz a szállítási költségekre, amikor online vásárolsz. Még ha a terméknek jó ára is van, néha a magas szállítási költségek miatt a vásárlás nem is olyan jó üzlet. Számold ki a vásárlás teljes költségét, mielőtt elküldöd a rendelést, hogy elkerüld, hogy többet fizess, mint amennyit terveztél.

Ha bizonyos online kereskedőknél vásárolsz, próbáld meg a vásárlásaidat azokra az időpontokra időzíteni, amikor ingyenes szállítást kínálnak, ha van ilyen. A szállítás jelentős költséget jelent az online vásárlásnál, és ez néha egy olcsóbb rendelést is sokkal drágábbá tehet. Az ingyenes szállítással sok pénzt takaríthatsz meg, amit más tételekre fordíthatsz, ezért érdemes kihasználnod, amikor felajánlják.

Ma van az a nap, amikor el kell kezdened takarékoskodni a pénzeddel, ahelyett, hogy elpazarolnád. Az első lépés az, hogy használd ezeket a tippeket, hogy olcsóbban tudj online vásárolni. Ez azt jelenti, hogy megvásárolhatod a szükséges tárgyakat, legyen szó ékszerről vagy telefonról, anélkül, hogy a bankot tönkretennéd, és ez valóban megfizethetetlen!
 

<-- Vissza a Online vásárlási tippek, hogy segítsen, az online vásárlásban! Badacsonytördemic Veszprém megye blog oldalra!

További cikkek